'Kaikilla on oikeus terveelliseen elämään'

Olemme sitoutuneet auttamaan yhteiskuntaa ja ihmisiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. On huolestuttavaa nähdä kuinka mielenterveysongelmilla, riippuvuuksilla ja esim. elämäntapasairauksilla om todellinen ote koko yhteiskunnasta. Me autamme jokaista ihmistä joka haluaa vähentää pillerien ja ravintolisien syöntiä tuomalla vaihtoehtoja laadukkaista ainesosista, ruoan ja juoman kautta. Säästä siis rahaa ja anna itsellesi lahjaksi terveellisempi elämä ja tulevaisuus.


Lue lisää...

On järkyttävää miten valtiot ja lääketiede ovat kaikki nämä vuodet systemaattisesti luoneet hampulle huonon maineen ja nyt kun se on melkein täysin vapautettu asia on täysin unohdettu. Tässä on hyvä syy miksi lääketieteeseen tai pharmasiaan on mahdotonta luottaa. He ovat estäneet ihmisiä käyttämästä yhtä monipuolisimmista kasveista koko maailmassa,...

C-vitamiinia ei tarvitse, eikä kannata, syödä pilleri muodossa tai ravintolisänä koska se on teollisesti tuotettu ja sen saa paremmin käyttöön luontaisena.

Suola ei ole mikään huono asia, tehdään se ensiksi selväksi. Suolassa on mineraaleja (hiveaineita) jotka ovat välttämättömiä ja toimivat kehon moottorina. Suolan ongelma on laatu (älä luota brändiin), eli kun siitä on esim. teollisesti poistettu arvokkaat mineraalit naatriumin määrä kasvaa mikä kuormittaa ja kuivattaa kehoa. Laadukas käsin korjattu...

Valkoinen ja ruskea sokeri ovat teollisesti tuotettuja ja erittäin haitallisia keholle ja terveydelle koska glukoosi ja fruktoosi ovat epätasapainossa.